Nieuws

LOOkatie 364, een initiatief van KunstPost

2018 ingang LOOkatie 364 kunstpost het kleine loo 364KunstPost heeft sinds 1 juni 2017 het voormalige Stadsdeelkantoor Haagse Hout in Mariahoeve gehuurd met als doel hier een cultureel maatschappelijk centrum van te maken. Daarnaast is er in dit pand de galerie LOOkatie364 te vinden en zijn zowel de vergaderkamer als workshop ruimte en ook de yogastudio voor derden te huur.
In dit pand hebben de volgende kunstenaars en organisaties hun atelier/werkplek:
Kunstenaars:
* Hans Spinnler
* Barbara Gelcich
* Manuela Bianco
* Jeroen Schellekens
* Danièle Knirim
Organisaties:
* KunstPost
* VDZ Taal
* Haagse Hogeschool
* Yoga 4 running
* Vrolijk Werk
* Muziekschool Den Haag
* De Tuinen van Mariahoeve
OPZOEK NAAR EEN BIJZONDERE PLEK BUITEN DE DEUR? DENK AAN LOOKATIE 364!
Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor een hei-sessie, een creatieve hot-spot voor een product presentatie, een centraal gelegen plek om bij elkaar te komen? denk dan aan LOOkatie 364! We hebben een halte van tramlijn 6 recht voor de deur en liggen op loop afstand van het NS-station Mariahoeve. Vanaf dit station kan je ook met tram 6 ons pand bereiken (halte Vlamenburg).
Daarnaast hebben we op LOOkatie 364 een grote vergaderzaal die zeer geschikt is voor bijeenkomsten van 10 – 75 mensen. Kleine groepen kunnen aan tafel, grote groepen in theater opstelling. prijs vanaf 35 euro per uur (incl. 1 kan koffie en 1 kan thee met koekjes). wil je een beamer met scherm gebruiken of heb je andere wensen… neem gerust contact met ons op.
In de workshop ruimte kunnen groepen tot 14 personen zittend aan een grote tafel aan het werk (op een laptop) of max 12 als je creatief aan de slag gaat. Omdat deze ruimte naast de keuken en de toiletten ligt, is water onder hand bereik.  Naast het geven van (creatieve) workshops is deze ruimte ook geschikt om prestentaties te geven. Kosten 25 euro per uur (incl. 1 kan koffie en 1 kan thee).
Er is een yoga studio die geschikt is voor danslessen en andere ‘bewegingslessen’, theater lessen of…. het is mooie lichte ruimte met een gladde laminaat vloer en een spiegelwand. Maar je kan hier ook uitstekend vergaderen aan tafels, op een matje of gewoon op een stoel…
In overleg is er heel veel mogelijk en we denken graag mee om van jou bijeenkomst een memorabel event te maken.
LOOkatie 364 ligt aan Het Kleine Loo 364, aan de buitenkant van Winkelcentrum Mariahoeve, tussen de achterkant van Blokker en restaurant Waterloo in.

Meer weten over wie KunstPost is en wat we op LOOkatie 364 doen? Onderzoek onze site: https://lookatie364.nl/

Interesse? Bel 06-4475 8897 of mail naar LOOkatie364@kunstpost.nl

Posted in Nieuws | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Reacties uitgeschakeld voor LOOkatie 364, een initiatief van KunstPost