Nieuws/Leefbaarheid

Parels van Bezuidenhout 2017 een bijzonder evenement

Ook dit jaar heeft het team van de Parels van Bezuidenhout er weer een bijzondere en mooie route van weten te maken. KunstPost aan de Van Heutszstraat 12 was een van de deelnemende Parels. Zeker 12 kunstenaars die in dit pand hun atelier hebben, hadden hun atelierdeuren open gezet. Zij waren blij dat zo veel mensen hen kwamen bezoeken. De bezoekers waren blij verrast over het werk dat ze zagen, over de ontwikkeling die de kunstenaars doormaken en ieder sprak weer een ander werk tot de verbeelding.

Helaas hadden we naast al het mooie werk ook minder goed nieuws. De ateliers in het panddeel Rooseboomstraat 2 moeten per 1 oktober 2017 leeg en bezemschoon opgeleverd worden. De meeste bezoekers vonden dat onbegrijpelijk. Zo’n mooie broedplaats sluiten… is eeuwig zonde… het voegt iets toe aan de wijk dat niet op geld waardeerbaar is. De wijk gaat er ook steeds meer van merken dat er een broedplaats is… en dat zullen ze gaan missen!

Maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

Posted in Leefbaarheid, Nieuws | Tagged , , , | Reacties uitgeschakeld voor Parels van Bezuidenhout 2017 een bijzonder evenement